ПП определи доктор Метин Аян за координатор на партията в Турция

Продължаваме промяната
share

От „Продължаваме промяната“ (ПП) определиха д-р Метин Аян за координатор на партията за Турция, за това информираха от политическата формация в профила си във Фейсбук.

 

Д-р Метин Аян се включи активно в комуникацията и в организацията на дейностите с българската общност там по важните въпроси, заявиха от ПП.

На работна среща с кмета на община Хитрино Нуридин Исмаил днес съпредседателят на ПП Кирил Петков и председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ акад. Николай Денков и д-р Аян обсъдиха приоритетите, очертани след срещите на ПП с представители на изселническите дружества в Турция през лятото, съобщиха още от партията.

 

ПП продължава своята политика на ангажираност и отговорност към българските изселници, която включва подобряване на процесите по регистрация на новородени деца на български изселници; подобряване на консулските услуги и ускоряване на процеса за възстановяване на българското гражданство, решаване на проблемите, свързани със социалната политика и други, добавиха от партията.

Стоян Михалев потвърди: "Демократи за силна България" остава в коалицията ПП-ДБ

Водещи новини

Още новини