Терзиев: Решението на Административния съд за избор на кмет на София е стъпка в правилната посока

Bulfoto
share

Решението на Административния съд за избор на кмет на Столичната община със сигурност е стъпка в правилната посока. Това написа в личния си профил във Фейсбук кметът на Столична община Васил Терзиев. В петък  Административен съд София-град (АССГ) потвърди избора на Васил Терзиев за кмет на Столична община.

Кметът е избран законно и е добре да спрем с безсмисленото противопоставяне, за да започнем всички да работим за София и за софиянци. Предстои да излязат решенията на Върховния административен съд (ако решението на АССГ бъде обжалвано) и решенията на Общинската избирателна комисия по постъпилите сигнали. Нищо не е свършило, докато не е свършило, пише още Терзиев.

В поста си той посочва, че това, което със сигурност няма да се изчерпи нито при него, нито при екипа му, е устремът да превърнат града в мястото, което жителите му отдавна заслужават.

Ваня Григорова: Не очаквам да стана кмет на София, ще обжалваме

В петък от пресцентъра на левицата съобщиха, че от БСП-София най-вероятно ще обжалват решението на Административен съд София - град за избора на Терзиев. 

Водещи новини

Още новини