Ивелин Михайлов за разследваща го комисия в НС: Това е най-важното решение, което се взе през последните 35 години

Булфото (архив)
share

"Това е наистина най-важното решение, което се взе през последните 35 години в България и вярвам, че след него България ще тръгне нагоре. Може да станем космическа сила, междугалактическа и всякакви други неща, които могат да се случат", това каза Ивелин Михайлов от "Величие" по повод сформираната днес в Народното събрание, който има за дзелб следва да установи всички факти и обстоятелства относно наличие на извършени престъпления от страна на Ивелин Михайлов и свързани с него физически и юридически лица и изградения комплекс „Исторически парк”, предаде Blagoevgrad24.bg.


Идеологът на Величие заяви още: Уникално решение от страна на две партии, които се радвам, че най-накрая намериха съмишлие. По-скоро три - американският агент полк. Николай Марков, бореца за свобода и излизане от НАТО г-н Костадин Костадинов и обратно хората, които са изцяло на евроатлантическа позиция, "Продължаваме Промяната".

"Виждаме, че може партии, които са на изцяло различни позиции да бъдат обединени от нещо и това е Историческия парк и партия "Величие". Радваме се, че постигаме обединителният ефект в България", добави Михайлов в Благоевград.

На въпрос, свързан с това дали се притеснява, че ще бъде проверяван не само от ДАНС, МВР и НАП , но и от парламентарна комисия, той отговори, че всъщност за него това е гордост.

Временна комисия в НС ще проверява Ивелин Михайлов и "Исторически парк"

"Всяко нещо, което е неудобно на властта, показва, че е нещо правилно. Как да ме притеснява? Аз се гордея. Рано или късно и аз, и вие ще си заминем от този свят, въпросът е да живеем достойно и да правим нещата, в които вярваме. Щом едни хора, които аз смятам за престъпници ме проверяват и казват, че аз съм нещо противоположно на тях, то това е гордост", отбеляза Михайлов.

Водещи новини

Още новини