Ивелин Михайлов с първи думи след удара от хората на Николай Марков

Фейсбук
share

Имахме хора, които по някакъв начин бяха приели изгодни предложения, които им бяха дадени от управляващите партии и вместо обещанията, които бяхме дали на хората, те започнаха да правят противоположното.

Веднага изчистихме организацията от тези хора, които бяха недобронамерени. Това заяви във видео, което се появи в YouTube, идеологът на партията Ивелин Михайлов.

„В парламента целият огън беше насочен срещу нас.

Преди гласуването на правителството вдигнахме скандал и направихме така, че да не позволим на нашите депутати, които са имали някаква зависимост, да направят нещо, което няма да отговаря на поетите от нас ангажименти.

Успяхме да покажем, че в парламента има партии с морал и чест, които спазват това, което са обещали и нямат зависимости. Ние казахме, че влизаме, за да можем да помогнем на хората да си върнат свободата“, посочи той.

„Партия „Величие“ не се е разцепила. Тя е единна и си работи по начина, по който си работи. Единственото нещо, което се случи, е, че Парламентарната група се разцепи, за да се махне това, което не е чисто

Не сме отишли в парламента за привилегии, а за това, което сме обещали на нашите избиратели“, подчерта Михайлов.

„Не можем да гарантираме и сега и за в бъдеще, че 100% хората, с които работим, ще бъдат коректни, но стъпка по стъпка ще изчистваме, докато сформираме здрава група от хора“, посочи идеологът на „Величие“.

Относно искането в парламента да бъде създадена комисия, която да разследва дейността му в "Исторически парк", Михайлов сподели, че тези дни във Варна двама души са починали от нов наркотик, който „разяжда месата на хората“.

Хората на Николай Марков поискаха създаване на временна комисия, която да разследва Ивелин Михайлов и "Исторически парк"

„Това, че нашите деца стават наркомани, че няма ценности, че няма морал – това е нещо нормално. А „Исторически парк“, който изгражда ценности, любов към родината, красота – той е нещото, което трябва да се закрие, защото хората там перат пари.

Тези хора, които са ви обещали на първия ден да видите атомна бомба, на първия ден да пуснат видео с разкрития за манипулация на вота… Човекът, който има диск, с който, когато го пусне, всичко се разваля, всъщност най-голямото му постижение в парламента до момента и на неговите хора... Дарин Георгиев, Виктория Василева и Георги Куков. Това е най-голямото постижение на тези хора в парламента“, отсече той.

Водещи новини

Още новини