Стоян Михалев положи клетва като народен представител на мястото на Христо Иванов

Булфото, архив
share

Стоян Александров Михалев от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) положи клетва като народен представител на мястото на Христо Иванов. 

Депутатите приеха седмичната си програма за работа. 

В момента депутатите изслушват председателя на ДАНС Пламен Тончев относно постъпили жалби, подадени срещу членове на Обществения съвет за изграждане на Национална детска болница и срещу екипа на фондация „Даная“, от „Търговска лига - глобален аптечен център“ АД във връзка с отложеното им инвестиционно намерение за създаване на многопрофилна болница „Мама и аз“.  

Филиз Хюсменова вече не е депутат, групата на ДПС има нов заместник-председател

По искане, внесено от Хамид Хамид (ДПС), депутатите ще изслушат бригаден генерал Венелин Венев - директор на Служба „Военно разузнаване“ към Министерство на отбраната, относно изнесена информация в медиите за вербуване на разузнавачи от Служба „Военно разузнаване“ в кафене „Ларгото“ в центъра на София от съветника по национална сигурност на премиера Николай Денков – Веселин Марков, по поръчка и по инициатива на ген. Атанас Атанасов, с предложение за кариерно повишаване на разузнавачите в службата срещу лична лоялност в полза на ген. Атанас Атанасов. 

Водещи новини

Още новини