Главчев с призив към новите депутати: Формирайте редовен кабинет, хората се умориха от изборната прогресия, която вече граничи с агресия

share

Днес можем да отчетем пред българските граждани, че изпълнихме основната си задача и проведохме честни и прозрачни избори. Всичко това беше установено и от обществото, и от чуждестранните наблюдатели на ПАСЕ. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

Това заяви служебният премиер Димитър Главчев, в началото на днешното редовно заседание на Министерския съвет.

"МЕУ сертифицира машините и не мисля, че някой може да има съмнения в машинното гласуване. По време на предизборната кампания и в самия изборен ден МВР проведе много успешна борба с уродливото явление купуване на гласове. МВнР също се справи много добре с организацията на изборите в чужбина. Благодаря и на администрацията на Министерски съвет, която проведе много добра съвместна работа с ЦИК", отчете още той.  

Главчев: Изборите протекоха честно и прозрачно

"Искам да отправя един призив към новозибраните народни представители. Дано по-бързо се конституират и възможно най-бързо да се сформира редовно правителство. Хората явно се умориха от тази изборна прогресия, която вече граничи с изборна агресия. Това е причината и за тези резултати. Надявам се редовното правителство да заработи възможно най-скоро, да се стабилизира държавата и да бъде осигурен по-добър живот на гражданите", завърши Димитър Главчев. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

Водещи новини

Още новини