Карлос Контрера за кризата в СОС: Оказа се, че пак никой до никого не искаше да се допира

bulphoto (архив)
share

Днес искахме да постигаме някакво съгласие, след което се оказа, че пак никой до никого не иска да се допира. Това заяви Карлос Контрера от ВМРО след провала и на седмия опит за избор на председател на СОС, предаде репортер на Novini.bg.

На въпрос какво попречи да се избере председател този път, Контрера заяви: „Питайте ги тях. Аз не съм говорител на политическите групи“.

„Ние поехме ангажимент в 13:30 да се съберем тук и да вземем решение, що-годе обединени. Това не се случи. Питайте останалите защо не се случи“, посочи той.

СОС отново остана без председател

„Очевидно, след като нямаме съгласие, тези които се изказаха „против“ са направили крачката назад. Питайте ги защо са я направили и какви са им били аргументите. Аз не съм говорител на общинския съвет. Моето мнение е, че няма да се стигне до нови избори в СОС, но има сугестия в тази посока, с идеята да се плашат общинските съветници“, обясни Контрера.

„Бяхме стигнали до съгласие да не се издига повече от една кандидатура, защото очевидно партийното гласуване не води до резултат. Видяхте, че повечето се качиха с идеята да отложим заседанието. В крайна сметка моята кандидатура, която направих, им дава аргументи да се съберат“, каза още той.

Водещи новини

Още новини