„Възраждане“ и БСП нахлуха в Областната управа в София през „малка дупка"

бТВ
share

Депутати от „Възраждане“ и БСП нахлуха в Областната управа в София.

Всичко по темата:
Демонтажът на Паметника на Съветската армия 111

Видеоклип показва как клякайки, представители от „Възраждане“ влизат през „малка вратичка", за да потърсят отговорност за демонтажа на МОЧА, предава бТВ.

Вижда се, че с тях е и служител с униформа, вероятно охрана.

Други кадри пък са уловили как пиарът на БСП разбива вратата на Областната управа и влиза вътре, като е последван от представители на партията.

Деян Николов нахлу в сградата на Областната управа: Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук

„Според мен този паметник не трябваше да се демонтира, а начинът, по който се прави и ловците на лайкове, които чакат всяка отделена част, за да натрупат своята популярност, е също толкова смешна колкото и тези хора, които клечат“, каза в „Тази сутрин“ секретарят на президента по правни въпроси и бивш служебен министър на правосъдието Крум Зарков.

„Демонтажът на паметника трябва да се впише в цялостната деградация на публично-политическия живот през последните 6 месеца. Не съм инженер, но виждам, че това е цяла политическа операция. Ако се демонтира, за да се постигнат цели да се разбият или поправят сглобки е доста безотговорно спрямо нацията“, допълни той.

Костадин Костадинов изрази мнение, че се „възцарява модерен фашизъм и никой не обръща внимание“. Демонтажът на монумента започна преди седем дни. В момента кранът е прибран, а работниците ги няма.

Всичко по темата:
Демонтажът на Паметника на Съветската армия 111

Водещи новини

Още новини