Кирил Петков: Хартиената коалиция обезумя, извършва преврат на демокрацията

bulphoto (архив)
share

Хартиената коалиция обезумя. Те решиха да отменят машинното гласуване. По време на местните избори се крадат най-много гласове чрез недействителни гласове, видяхме го през 2015 г. Вкарват някакви броячки на ДПС. Пълен хаос е. Явно голямата цел са местните избори. Това заяви съпредседателят на „продължаваме промяната“ в ефира на БТВ.

„Затова излязохме от зала. Не можем да сме част от това“, подчерта той.

Окончателно: Депутатите върнаха хартиената бюлетина

„Другото безумие от днес бе да се вкара хартиената бюлетина. Няма да им дадем лесно да се случи това престъпление и то пред очите ни. В момента се случва един преврат на демокрацията. Когато откраднат изборите се отива и към кражбата на данъците“, предупреди Петков.

„Те решиха да няма и разискване. Тази цензора на дебата е възмутителна и брутална. Надявам се, че нашата битка няма да е само в парламента. В момента в залата има 73 човека, които явно казват, че няма да са част от кражбата на вота и хората и е добре това да се види“, подчерта Кирил Петков.

„Няма как този парламент да работи с антикорупционно правителство на малцинството. Ние ще продължим да се борим“, каза още той.

 

 

Водещи новини

Още новини