Протестиращите са пред БНТ, готвят засада на Йордан Цонев

Novini.bg
share

Засада на депутата Йордан Цонев готвят протестиращите срещу хартиената бюлетина. Те се преместиха пред сградата на БНТ, където тази вечер депутатът на ДПС ще участва в предаването "Панорама", пише "24 часа".

"Долу ДПС" и "Мафията вън!" скандират хората пред сградата на националната телевизия. Те чакат Цонев да слезе, чуха се искания да се появи и генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. Карадайъ се закани, че ако се съберем 2 хиляди, ще докарат 20. Мен не ме интересува дали ще дойдат 20 хиляди, а да няма Данчо Ментата и Карадайъ в праймтайма, казаха организаторите.

Тече организация между протестиращите - част да чакат на главния вход, а други - на задния. На протеста пристигна и съпредседателят на "Демократична България", който също ще участва в "Панорама". Сред хората все още се забелязват депутати на ПП и ДБ, веят се и знамена на ДБ.

Протест пред парламента срещу хартиената бюлетина

Смисълът на това да сме тук е нашият любимец Данчо Ментата, казват водещите, а събралите се викат "Данчо вън". Някои коментираха, че искат депутатът да държи реч, други се питат дали не е заминал за Световното в Катар, тъй като още го няма.

Водещи новини

Още новини