Арман Бабикян: Изясняването на приоритетите между ГЕРБ и ПП е комично

Булфото (архив)
share

Нямаше огромен смисъл от тази среща. Мотото "Изясняване на приоритетите между ГЕРБ и ПП" е комично. Приоритетите и на едната, и на другата политическа сила са известни. Това сподели пред БНР пиар експертът и бивш народен представител Арман Бабикян.

По думите му разговорът за пари, бюджет и цени на горива има място не на подобни срещу между политически сили, от които поне едната е заявила, че това не е разговор за правителство.

Мястото на този вид срещи и разговори е в комисиите на Народното събрание, където членуват представители от всички парламентарни групи. Сега пред скоби се вадят експерти от две, а другите гледат по телевизията какво са си говорили и си правят изводи, след което ще влязат в парламента в съответните комисии и ще водят същия разговор, коментира той.

Кирил Петков: Оставаме конструктивна опозиция и няма да подкрепим първия мандат

Арман Бабикян смята, че ГЕРБ са настоявали да се продължи този разговор (с ПП - б.р.), за да могат в един момент да кажат, че нямат големи различия, ПП са дали ясно да се разбере, че имат очевидни различия и нямат намерение да променят политиката си.

Има едно-единствено забележително нещо, и това е комплиментът, който беше направен от ГЕРБ към г-жа Корнелия Нинова и БСП. Ако трябва да извадим нещичко пред скоби, това е протегнатата ръка, смята Бабикян.

Водещи новини

Още новини