Елена Гунчева: Десислава Атанасова доста често идваше в стаичката на "Възраждане"

Нова телевизия
share

Не съжалявам, че не съм народен представител в следващия парламент, защото не се кандидатирах. Имах предложения от партии, на които отказах. Но предполагам, че скоро пак ще има нови избори. Това заяви в ефира на Нова телевизия бившият народен представител в 47-ото Народно събрание и бивш член на "Възраждане" Елена Гунчева.

По думите ѝ за "Възраждане" гласуват основно тези хора, които не харесват ЕС и НАТО. Тя призна, че в партията обаче се допускат много грешки, с които се опорочава идеята, заради която е била основана.

Гунчева отбеляза, че "Възраждане" разполага с армия от тролове, разкривайки, че когато напуснала формацията на Костадинов, е била атакувана от хиляди профили без снимки.

Когато има интервю на Костадин Костадинов в някоя медия, се спускат задачи и се казва: "Тук пишете положителни коментари", обясни тя.

Допълни още, че указанията се дават от пиарите и ръководството на партията.

Елена Гунчева се омъжи за русофил

По време на пребиваването си в предишния парламент Гунчева заяви, че ГЕРБ и "Възраждане" неведнъж са гласували заедно в пленарна зала.

Десислава Атанасова доста често идваше в стаичката на "Възраждане". Освен това Костадинов съм го виждала да разговаря с лидерите на ГЕРБ в кулоарите, но не и с лидерите на ДБ, ПП или БСП, разказа Гунчева.

В заключение посочи, че "е илюзорно от "Възраждане" да смятат, че ще станат първа политическа сила".

Водещи новини

Още новини