Божанков, БСП: Служебният кабинет се гласи за по-дълго управление

Кадър: БТВ
share

Служебният кабинет атакува абсолютно всеки бивш министър, не само тези на БСП. Това заяви Явор Божанков от БСП в интервю за "Лице в лице" по bTV.

,,Големият въпрос е какво ни готвят, защо служебният кабинет атакува всички министри, а не се споменава нито Борисов, нито Гешев'', допълни социалистът.

Нинова помоли служебния кабинет да не се занимава с бюджета и да не плаши народа

По думите му служебният кабинет се явява активен участник в изборите, като целта е отново да се върнат на власт ГЕРБ и ДПС.

Затова служебният кабинет се гласи за по-дълго управление, те сменят оперативни кадри на терен, тези хора овладяват държавата. Очаквам накрая да обявят експертен кабинет на националното съгласие, смята Божанков.

Гуцанов след жребия на ЦИК: От БСП винаги играем за победа

Той бе категоричен в тезата си, че президентът Румен Радев и служебното правителство работят за връщането на Борисов във властта.

Всичко ще се реши на изборите. Силата е във вашите ръце, вие решавате, обърна се от ефира Явор Божанков към избирателите.

Според него на предишните избори българите са се подвели, когато са дали гласа си за сценаристи, които се оказали "подизпълнители на други сценаристи".

Водещи новини

Още новини