Бойко Борисов: Приличате ми на вица за краставицата

share

Невероятно шоу спретна в предаването Тази сутрин по БТВ премиерът Бойко Борисов. Министър-председателят се обърна към водещите Ана Цолова и Виктор Николаев с думите - много ми приличате на вица с краставицата. Повод беше опита на журналистите да го попитат дали ще се кандидатира за президент.

Изпратих депутата Лъчезар Иванов в Канал 3 при Сашо Диков да обясни как и защо е получавал пари от консултантски договори, продължи Бойко Борисов. Защо не го изпратихте при нас, жално попита Виктор Николаев. Искате ли? Утре сутрин ще дойде при вас, гарантира премиерът. Бившият зам.-председател на парламента отново нашумя с получени над 130 000 лв. възнаграждения, заради които не се е регистрирал по ДДС.

БТВ не отразявате това, което правим, разкритикува медията премиерът. Този път недоволството на Бойко Борисов беше предизвикано от липсата на репортаж за открития във Варна възстановен комплекс Спортпалас. Не е вярно, 30 минути отделихме за спортната зала в София, възрази Ана Цолова. За София да, но за Варна не го видях по телевизията, отговори премиера.

Водещи новини

Още новини