Ирена Анастасова (БСП) разкри ще бъдат ли тричани трима от служебните министри

Кадър БНТ
share

Заместник – председателят на БСП Ирена Анастасова заяви, че няма точка в дневния ред на днешното заседание на НС на БСП дали да бъдат наказани трима служебни министри.

Тя поясни пред БНТ, че ако бъде повдигнат въпросът, той ще бъде обсъден. „Но такава точа в дневния ред няма днес“, потвърди отново Анастасова и поясни само, че ще бъдат коментира въпроси с предстоящите избори на 2 октомври.

БСП започва подготовка за предизборната кампанията

Иначе, сподели Анастасова, че въпросът с участието на тримата в кабинета на Радев, се коментира. По думите  ѝ, изобщо не е приятно случващото се. Тя напомни, че сега тримата няма да могат да участват в предстоящата предизборна кампания иу няма да могат да помогнат на БСП в тази тежка ситуация.

Ирена Анастасова отново заяви, че БСП се е държала изключително коректно, почтено и честно  в кабинета „Петков“, както и когато е получила третият мандат. Тя изказа своето възмущение пот Румен Радев, че докато социалистическата партия се е трудила върху третия мандат, тихо на „Дондуков 2“ се е редял служебният кабинет. Според нея това, че сегашното ръководство на левицата се интересува единствено и само от България, иска да бъде унищожена корупцията в страната, е пречка за Радев.

Водещи новини

Още новини