Атанас Михнев (ПП): На изборите трябва да решим в правова държава ли искаме да живеем или в завладяна от мафията

NOVA NEWS
share

Служебният кабинет е изграден на експертно ниво и няма големи политически фигури. Нормално е да има хора, които са доказали, че в политиката се справят добре. Такива лица са колегата от "Продължаваме промяната" (ПП) Илин Димитров (служебен министър на туризма - бел.ред) и Крум Зарков (служебен министър на правосъдието - бел.ред) от БСП. Служебният кабинет трябва да подготви изборите и не мога да кажа дали трябва да се очаква ревизия и реваншизъм. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS бившият депутат от ПП Атанас Михнев по повод новото служебно правителство с премиер Гълъб Донев.  

Петков предаде властта на Донев, увери го, че няма заложени мини и клопки

"Бойко Борисов се представя за евроатлантик. Защо тогава не подкрепи европрокуратурата и защо построи "Руски поток" на Путин? На предстоящите избори ще попитаме българите в нормална държава ли искат да живеят или в такава завладяна от мафията. Ще ги попитаме още европейски доходи, правова държава, независима икономика ли искат или искат кюлчета, шкафчета и "Капитан Андреево". Това е много прост избор и смятам, че всеки мислещ българин в страната и чужбина ще направи лесно своя избор", добави Михнев по повод предсрочните избори на 2 октомври. 

Водещи новини

Още новини