Росен Костурков от ПП за ИТН: Като мишка с богомолка са, ГЕРБ ще им отхапе главата

БНТ
share

Искането за оставка е поредният ход на новото мнозинство, мнозинството на мафията за дестабилизиране на властта. Това е тест за интелигентност за мнозинството, защото г-н Минчев е най-харесваният депутат, и това не го крият дори от опозицията, каза пред БНТ депутатът от "Продължаваме промяната" Росен Костурков по повод днешното гласуване на искането за оставка на председателя на Народното събрание Никола Минчев.

Вчера той не направи нищо нередно. Искането за закрито заседание не беше направено както трябва, което ме изненада, защото г-жа Ива Митева се има за способен юрист. Искахме да има открито заседание, за да се види от всички, че не може да с е говори за национално предателство, заяви Костурков.

НС решава за предсрочното освобождаване на председателя Никола Минчев днес

Опозицията е права да иска вот на недоверие, защото това ѝ е работата. За мен темата на вота на недоверие не е основателна, посочи той.

По думите му напускането на "Има такъв народ" е фактор в политиката в България в момента. Въпросът е, че не разбирам какво искат те. В момента те хвърлят собствените си депутати под автобуса. Историята е показала, че всеки, който се е заиграл с ГЕРБ, накрая винаги е в ролята на мишка срещу богомолка – отхапват му главата, подчерта Росен Костурков.


 

Водещи новини

Още новини