Бойко Борисов купил сметало за БСП

share

Поръчах на министър Томислав Дончев да даде сметало на депутата Петър Димитров в парламента. Това заяви премиерът Бойко Борисов преди откриването на Музея за съвременно изкуство.

Левицата не може да смята, мотивира избора на подарък министър-председателят. Тройната коалиция е обявила 3,5 – 4 милиарда лева излишък и нищо не се е видяло от тях. Ние от първия ден почнахме да плащаме високите пенсии, как не ги е срам. Влязохме с повече от половин милиард пасив от първия ден на правителството, възмути се  Борисов. За тези, които искат хаос, да им гарантирам, че няма да го допуснем”, каза Борисов.

Ако не е това правителство, ще има хаос. В условия на криза, когато в наши съседи по улиците се лее кръв, в България откриваме магистрали, спортни зали, музеи, похвали се премиерът. Борисов напомни, че е обещал да открива по минимум две неща на ден. „Просто не ми е приятно да ги гледам и затова няма да ида да им го кажа в парламента. И никаква политическа толерантност няма да имам към тях, защото те искат да ни превърнат в съседните държави. И Станишев щеше да изглежда като колегата му Папандреу, заяви Бойко Борисов.

Водещи новини

Още новини