От Продължаваме промяната с важно уточнение за старта на преговорите за кабинет

share

Във връзка с постъпили многобройни запитвания от медии и граждани относно мястото на провеждане на дискусиите между „Продължаваме Промяната“, (ПП), БСП, ИТН и ДБ и възможността за присъствие на медии и граждани преди и след тях, още веднъж ви уведомяваме, че срещите ще бъдат предавани на живо в страницата на „Продължаваме Промяната“  във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg, съобщиха от ПП.

"На дискусиите ще присъстват само експерти от четирите партии и коалиции, като медиите и обществеността ще могат да ги следят в тяхната цялост онлайн и на запис. До мястото на провеждането им няма да се допускат журналисти и граждани. Не се предвиждат изявления преди и след дискусиите. Изявления от страна на „Продължаваме Промяната“ ще има след приключване на пълния цикъл от срещите", посочиха още от ПП.

Започват преговорите за съставяне на правителство. ПП с прозрачни разговори през седмицата

"Срещите ще се провеждат в „София Ивент Център“, на територията на „Парадайс Център“, откъдето ни уведомиха, че политиката им е да не се допускат журналисти, видеооператори и фоторепортери на тяхна територия", добавиха от формацията.

"Ще изпратим снимков материал от срещите. Молим да проявите търпение и разбиране!", написаха още от ПП.

 

Водещи новини

Още новини