Задочен спор между Пламен Николов и Николай Хаджигенов

Колаж: Novini.bg/ Булфото
share

Поредна буря на политическата сцена. Фейсбук пост и отговор между предложеният за проектокабинет от "Има такъв народ", който вчера се оттегли по "лични причини" и депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" адв. Николай Хаджигенов.

Правителството на Слави най-вероятно няма да бъде гласувано днес, след като от БСП, "Демократична България" и ИБГНИ се отказаха да го подкрепят. 

Гласуване на кабинет няма да има, точката липсва в дневния ред на парламент

В част от пост Пламен Николов написа: 

"Умните и красивите, елегантните и кресливите решиха, че келепирът стои над всичко. Ние, от ПП „Има такъв народ“, пък решихме, че това вече не е нашата игра. Не е, защото промяната трябва да бъде истинска, а не проста имитация или най-долно менте. Останалите показаха, че принадлежат към едно и също статукво и че разбират протеста просто като средство за осребряване на влияние."

 

Отговорът не закъсня от Хаджигенов: 

"Не умните и не красивите, определено не елегантните и сръдливите, решихте че ние различните търсим келепира и той е всичко за нас, както е всъщност за вас?

Е, ние различните решихме, че това не е деЦка игра. Не е, защото промяната трябва да бъде истинска, а не проста имитация или най-долно менте.

Николай Хаджигенов: Слави хвърли емоционално играчките и каза, че повече няма да си играе с нас

Вие доказахте, че принадлежите към статуквото и че разбирате протеста в който не участвахте, просто като средство за осребряване на влияние.

Без грам уважение за вас редактира един обикновен АДвокат."

Водещи новини

Още новини