Структурите на партията на Цветанов настъпват към Банско и Разлог

Републиканци за България
share

До дни ще бъдат открити офисите на "Републиканци за България" в общините Банско и Разлог. Това стана ясно по време на проведените срещи на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, членът на Изпълнителния съвет Георги Икономов и Димитър Кондев с членове и симпатизанти на партията от двете общини.

Сред обсъдените теми на срещите бяха преодоляването на страха, както и постигането на повече прозрачност в управлението на местно ниво.

Присъстващите на събитията бяха обединени от мнението, че "Републиканци за България" е реалната алтернатива на статуквото в общините, в потвърждение на думите за всяване на страх и отправянето на заплахи, които демонстрира местната власт спрямо хората.

Силна подкрепа за Републиканци за България в община Гърмен

Непосредствено преди да започне събитието в Банско бяха изпратени служители на ръководни позиции от общината, които седяха в коли и наблюдаваха кой ще влезе на срещата на "Републиканци за България".

Сред наблюдаващите бе забелязан и Тодор Тренчев, директор на общинското дружество „Топлоснабдяване Банско“. Станали свидетели на тази гледка от 90-те години, хората споделиха, че няма как да се поддадат на подобен мутренски подход и това е
допълнителна мотивация да се присъединят към ПП „Републиканци за България“.

Водещи новини

Още новини