Карадайъ: Проблем на "Росенец" няма, опитите да включат ДПС в политическото блато няма да успеят

Булфото (архив)
share

Опитите да включат ДПС в политическото блато няма да успеят. Още в началото на противопоставятето на институциите предупредихме, че това ще доведе до политическа, институционална и парламентарна криза. Това каза председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ на брифинг в парламента по повод снощнаната ескалация на напрежението на протеста в София.

Проблем на "Росенец" няма. Ако някой има претенциии, може да се сезира компетентните институции. Тези проблеми не се решават нито на официален плаж, нито на камънака. На "Росенец" бяха едни бутикови партии, както и протестиращи, които вчера разбрахме кой и как ги организира, заяви той.

ДПС-Кърджали благодари на активистите за подкрепата в парк "Росенец"

Четохме, че медийно-политическата група "Капитал" се заканва за мира в страната. Може би затова се опитаха да го нарушат, но не им се получи. Ние 30 години сме пазители на мира в страната. Поздравления за младежката организация на ДПС, които не допуснаха да се осъществи опита за посегателство върху единствения държавник в най-новата ни история д-р Ахемд Доган. Те защитиха мира и сигурността в страната, Конституцията и правото на частна собственост. Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а не някъде другаде, каза още Мустафа Карадайъ.

Водещи новини

Още новини