Първан Симеонов: Президентът се отърси от отговорност за НСО

БНТ
share

Президентът се отърси от отговорност за НСО. ГЕРБ и "Обединени патриоти" могат да спечелят от скандала с НСО, тъй като са против службата. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ политологът от агенция "Галъп" Първан Симеонов. 

"Действието, на охраната на НСО на плаж край "Росенец", със знамето ни беше недопустимо. Доган е личност не само от национален и регионален характер", допълни още той по темата за опита на Христо Иванов да стъпи на плаж, за който се твърди, че е собственост на Ахмед Доган. Според Иванов ивицата е държавна.

Вчера охранители на НСО на плажа опитаха да избутат в морето съпредседателя на „Демократична България“, който засне действията им на живо. 

Христо Иванов опита да нахлуе в сарая на Доган в "Росенец"

"Прокуратурата демонстрира активизация, а обществото видя от последните скандали нещо от Радев, и нещо от Борисов. Т.е прокуратурата седи по средата. Масовата публика видя, че прокуратурата тръгна и срещу бизнесмени, което се хареса", коментира Първан Симеонов. 

"Пари от Европа ще има - правителството ще поиска да управлява още мандат. От избора на лидер на БСП ще зависят и опции за следващия мандат на управляващите", заяви политологът. 

Водещи новини

Още новини