Борисов на инспекция с джипката си по АМ "Европа". "Ами драго ми е", сподели той

share

"Не ти ли е драго сега като гледаш? Що не са го направили? 100 години са управлявали. А ние само 10 години", заяви премиерът Бойко Борисов.

Той отново тръгна на инспекция с колата си и вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам. - министър Николай Ненков част.

Четиримата направиха оглед на магистрала "Европа".

Горанов сподели, че малко се притеснява за Диана Найденов и поясни, че от джипката на премиера излизат повече новини.

 

 

Горанов: Васил Божков да се предаде, ако е толкова сигурен в невинността си

 

"Над 10 хиляди автомобила ще минават", каза Нанков. "Разширяване на граничния пункт също се подготвя", заяви пък Горанов и уточни, че то ще съвпадне с разширението на магистралата. Борисов пък допълни, че по тази магистрала ще е много лесно на сърбите да ходят на почивка в Банско.

"Като видя чакъла,  мостовете, каналите  ... знам, че вече е необратимо", каза премиерът.

Борисов помоли Горанов да разкаже за агенция Fitch и пак заяви, че всичко, което се говори за състоянието на България са лъжи.

 

Fitch потвърди кредитния рейтинг на България "BBB" с положителна перспектива

 

Премиерът Бойко Борисов отчете, че всичко се изпълнява по план,  поставят се огради, които да препятсват навлизането на животни на пътното платно и показа, как се е правело при комунистите и как се прави от ГЕРБ. „Ето – разбитият път е при комунистите, а това е при ГЕРБ“, каза Борисов и добави: “ Просто разликите са видни“.

Водещи новини

Още новини