Капка Георгиева: Не ме е страх от Сидеров

share

Не мога да сложа личната обида за някаква причина за правене на каквато и да е било, призна в студиото на сутрешния блок на БНТ Капка Георгиева.

Относно новият политически проект, тя заяви, че целта е да се продължи всичко онова, което толкова години се е правило в "Атака" и за което много хора са се борили.  Национал - демократичната партия няма да се отличава от идеята за национализма, каза Георгиева.  Тя заяви, че ще се наложи на прагматизма, а не на празните приказки.  Георгиева даде за пример казуса със Спаска Митрова и как евродепутатът Димитър Стоянов е помогнал Спаска да си върне детето. По думите й, това е наистина типичен пример за прагматизъм. Тя сподели, че за всеки един човек може да се действа по същия начин и да се търсят решения.

"Бъдещето не е на лидерските партии, а на партии, които могат да работят съвместно за подобряването на живота на българите и излизането от кризата", каза още Капка Георгиева.

Относно договорите на депутатите, които те са сключвали с Волен Сидеров, Георгиева каза, че не знае нищо за това какво е пишело в договорите, кой какво е разписвал и в колко екземпляра. Тя добави, че всички документи и данни са предадени в ДАНС и Волен Сидеров трябва да обясни за тези договори.

Георгиева бе категорична, че от куршумите на Сидеров не се страхува, защото това са само силни думи.

Водещи новини

Още новини