Драгомир Стойнев: Новата субсидия трябва да е актуализирана от 1 януари 2020 г., а не преди местните избори

БНТ
share

Конгресът на БСП не беше излишен, той потвърди реформата в партията. Всяка промяна се приема трудно. Искаме членовете на БСП да могат да избират лидера на партията, а не определени хора. Това заяви заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев в предаването "Панорама" по БНТ.

"Когато БСП усети заплаха, винаги търси най-доброто решение. Корнелия Нинова е морален човек и подаде оставка, давайки пример за отговорност. Оставката обаче не беше най-добрият ход точно преди местни избори. Структурите я принудиха да оттегли оставката си", каза още той.

"Не става въпрос за единия лев, а че отваряме вратата за олигархията. Коя фирма би отказала дарение на управляващата партия. В момента ГЕРБ се опитва да накаже опозицията преди местните избори. Новата субсидия трябва да е актуализирана от 1 януари 2020 г., а не преди местните избори", допълни Стойнев по темата за партийните субсидии.

"ГЕРБ не работят за устойчив модел. Опитват се да прокарат не американски, а балкански модел", коментира заместник-председателят на ПГ на "БСП за България".

Водещи новини

Още новини