Елена Йончева: Имахме истинска надежда, че ще победим ГЕРБ

Булфото (архив)
share

Благодаря на всички, които гласуваха за БСП и за мен преференциално. Гласовете, които получих бяха показателни за работата ми. Имахме истинска надежда, че ще победим ГЕРБ. Надявахме се на промяна за България след евроизборите. Това заяви избраната за евродепутат от листата на БСП Елена Йончева в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Борисов "яхна" своя джип, за да прави малки видео постановки. Цялата държавна машина беше впрегната за евроизборите. Не е ли предизборна кампания това да откриваш по няколко предприятия на ден", попита още тя.

"Хората имат нетърпимост към правителството. Всички “гейтове” показаха, че държавата се управлява по порочен начин", каза Йончева.

"На БСП им предстои много работа, за да спечелят доверието на гласоподавателите", допълни избраната за евродепутат от листата на БСП.

"Сривът на преките чужди инвестиции е тотален - това е констатация на Световната банка, а не моя. Мафията и организираната престъпност не може да бъде преборена дори и с активността на най-голямата опозиционна партия", разкри Йончева.

"Не смятам, че Корнелия Нинова трябва да подава оставка", завърши Елена Йончева.

Водещи новини

Още новини