Виктор Вълков: Лансирах Джеймс Уорлик за президент на България

share

Виктор Вълков аз предложих посланикът на САЩ Джеймс Уорлик да стане български президент, каза Виктор Вълков в предаването Директно с Мартин Карбовски.

По този начин един от членовете на кръга Монтерей коментира слуховете, че той и неговите приятели са дирижирали избирането за държавен глава на Георги Първанов и Росен Плевнелиев. Можехме и да променим конституцията, пошегува се министърът на външните работи в служебния кабинет на Димитър Попов (1990 – 1991 г.). Той допълни, че за вицепрезидент на дипломата би могла да бъде някя от актрисите, с които се виждал Уорлик. Събеседникът отрече да знае дали премиерът Бойко Борисов да е работил за Младен Михалев- Маджо, но посочи че знае софийския адрес на боса. Бившият посланик в Анкара коментира, че е били изненадан за реакцията на сегашния вътрешен министър Николай Младенов за дипломатите сътрудници в МВнР. Николай Младенов би трябвало да знае за агентите на ДС във външно и бях изненадан, че той е бил изненадан.
По въпроса дали политикът Яне Янев е креатура на кръга Монтерей Вълков заяви, че това е не вярно. Няма да се кандидатирам за президент.  Същото дипломатът заяви и за твърденията за членството на Алексей Петров. Вълков отрече да познава Трактора.

Водещи новини

Още новини