Цветан Цветанов ще участва в гражданския диалог "Европа в нашия дом" във Велико Търново

Novini.bg (архив)
share

Утре във Велико Търново ще дадем старт на гражданския диалог "Европа в нашия дом". Това ще се случи в 11.00 часа в Аулата на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Заедно с мен в събитието ще участват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, неговите заместници Таня Михайлова и Деница Сачева, зам.-председателят на образователната комисия в парламента Галя Захариева, както и кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов и областният управител на Велико Търново проф. Любомира Попова. В рамките на гражданския диалог "Европа в нашия дом" ще бъдат дискутирани националните и местните политики в сферата на образованието. На вниманието на обществеността ще бъде представено развитието на различните населени места в съответния регион и как европейската солидарност е допринесла за това. Организирането на гражданска платформа по тема образование ще мотивира много млади хора за повече знания и перспективи за просперитета на България и Европа, посочва Цветанов.

По-късно през деня в Шумен ще се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата ми с тях ще започне в 18.30 часа в Концертната зала на Общински младежки дом – Шумен, намиращ се на ул. "Съединение" № 105, съобщава още Цветан Цветанов.

Водещи новини

Още новини