Корнелия Нинова: Нямаме грам доверие в ДКЕВР (видео)

share

Един от най-важните въпроси са растящите цени на ток, парно, газ, вода, а оттам и на цените на всички стоки.

Нямаме грам доверие в ДКЕВР.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция. Взимате последните стотинки от джоба на хората. Изправяте пред невъзможност български граждани да ползват елементарни услиги, като топла вода, посочи Нинова.

Настояваме за пълна информация относно собственика на Юлен, кога го е придобил, какво му е отношението към концесията, заяви Крум Зарков от БСП.

Трябва честност от страна на държавата, каза той.

От БСП повдигнаха въпроса и за създалата се остановка в страната в резултат на последните метеорологични условия. Лоша степен на координация и липса на техниха по време на почистването на засегнатите участници, изтъкнаха от БСП.
Българските граждани не се движат само по магистралите, напомнят от БСП.

Те призоваха контролните органи да предприемат всичко необходимо, за да се чувстват българските граждани спокойни.

Всеки, който има смелостта да каже истината за управляващите, буквално бива смачвкан, посочиха от БСП. Вместо да е под домашен арест, Ценко Чоков си пие с авери, дадоха пример от БСП.

Корнелия Нинова коментира глобата от 77 милиона за БЕХ.
Ще поискаме официален отговор от Европа, искано ли е от нас да си приватизираме мрежата - кога, къде и на кого са поставяли условията за приватизация.

На първо време искаме да изясним това, заяви Нинова.

Тя отправи призив към Борисов - така както е решил да не се приватизира за Булгартрансгаз , така всички стратегически обекти да не бъдат приватизирани. Да спре веднага например концесията на летище София, да не се дават за концесия плажовете на България, подземните богатства, заяви лидерът на БСП.

Водещи новини

Още новини