Вежди Рашидов: Като гледам опозицията, Борисов ще управлява още 20 г. (видео)

Канал 3
share

Напоследък, където има драми и смърт, Корнелия Нинова е като оплаквачка - ходи и си прави фотосесии с мъката на хората. Човек трябва да има мярка, да остави хората с мъката им. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 председателят на Комисията по култура и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Тези хора купиха на безценица българската държава по време на приватизацията, а сега се държат като моралисти. Какво толкова ще стане, като ни свалят от власт - властта трябва да се управлява. Нали я вземаха властта, какво направиха? Като гледам колко е слаба опозицията, Бойко Борисов ще кара още 20 години, заяви Рашидов. 10 години работих с Борисов, няма по-приятен човек за работа – диалогичен е, винаги се търси най-доброто решение, добави депутатът от ГЕРБ.

Законът и правилата на играта позволяват на Бойко Борисов да си избере екип и той отговорност за това. Ако реши да смени тримата министри, има пълното право, ще приема решението му. Но ако някой смята, че оставките ще оправят нещо, жестоко се лъже. И тримата са много добри професионалисти, каза оше Вежди Рашидов.

Водещи новини

Още новини