Иван Костов към Цветанов: Ще ви гледаме сеира

share

С подкрепата на ПГ на ГЕРБ, с подкрепата на българските граждани променяме едно статукво, което продължава 20 години наред в България. Това каза от парламентарната трибуна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Нека да си припомним защо вие сега не сте на власт", обърна се Цветанов към опозицията.  "ПП ГЕРБ съществува благодарение на българските граждани, защото те се нагледаха на симбиозата ляво - дясно", каза вицепремиерът.

"Европа даде кредит на доверие на българските граждани, на страната ни,  но тя не даде кредит на доверие на тези, които вкараха България в Европейския съюз", добави Цветанов.

Вътрешният министър се обърна към опозицията с думите: "Моля ви, спрете със спекулациите и да излизате на трибуната и да ангажирате време, защото то е ценно."

От своя страна лидерът на ДСБ Иван Костов поиска лично обяснение от Цветанов защо е споменал неговото име в групата от плюещи хора. "Вие сега сте министър, но утре няма да бъдете. Пожелавам ви да преживеете всичко това, което аз съм преживял и да видя друго изражение на лицето ви."

"Нямате право да плюете, след като не смеете да преброите бюлетините отново", каза тъмносиният лидер.

"Щастлив съм, че можах да гласувам лично срещу вас", каза още Иван Костов.

Водещи новини

Още новини