Илиана Раева отговори на депутатката, възмутила се от участието на гимнастичките ни в реклама за бил

Нова тв
share

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева гневно отговори на разразилия се днес парламентарен въпрос, намесил името на федерацията и Националния отбор по художествена гимнастика. 

Раева скочи срещу депутатка от БСП Теодора Халачева с пост в социалната мрежа Фейсбук. Причината - че се е възмутила от участието на "златните" ни момичета в телевизионна реклама на лотарийни билети. Питането на младия депутат Халачева бе от парламентарната трибуна на днешния парламентарен контрол, от където и Валери Симеонов й отговори. 

Теодора Халачева изрази притеснения относно това, какъв пример се дава на младите с тази реклама. 

Симеонов увери, че е разпоредил проверки от ДАЗД, СЕМ и Комисията по хазарта. Вицепремиерът се усъмни дори в това дали всички лица в рекламата са пълнолетни.

Публикуваме отговора на Илияна Раева без редакторска намеса:  

"ГОСПОЖО ДЕПУТАТКЕ, След малко ще Ви отговоря на НЕистините, с които сте занимавала депутатите в ПАРЛАМЕНТА тази сутрин, но понеже не гледам телевизия, та още не знам коя сте точно, как Ви е името, коя партия в парламента представлявате и какви точно сте ги....... говорили! Разказаха ми на две, на три, но никой не е запомнил името Ви, за да ми го каже. Ще Ви отговоря мнооооого обстойно, но преди това ще се запозная с точните Ви обвинения и ще намеря визията Ви на снимка от интернет!
Моля за търпение!", написа гневно Раева във Фейсбук.

Водещи новини

Още новини