Тома Биков: Призовавам опозицията да уважава нашите избиратели

share

"Марешки има 11 депутата, дори за вод на недоверие му трябват 48 и това означава, че трябва да направи преговори с БСП и ДПС. По никакъв начин не се притесняваме, защото в момента България се управлява от силно мнозинство".

"Щом искат вот на недоверие, това означава, че искат предсрочни избори и трябва да кажат каква алтернатива предлагат и кога да бъдат насрочени. Ако кажем, че правителството даде оставка след 2 седмици, това означава, че си има срокове, които трябва да се изпълнят", каза Тома Биков от ГЕРБ в предаването "Офанзива" по Канал 3.

"Нашето мнозинство се крепи на много повече от 122 гласа. Аз призовавам опозицията да уважава нашите избиратели и ние изпълняваме техния дневен ред. И във вътрешен и във външен план приоритетите ни са ясни и създадени отдавна. Ние работим в синхрон с Обединените патриоти. България в момента стои много стабилно. Ние сме със съзнанието и опита на предишното управление. Миналото правителство приключи предсрочно заради разцеплението на Реформаторския блок", категоричен беше той.

Водещи новини

Още новини