Скандал между ГЕРБ и БСП заради "Грипените". Управляващите заявиха, че с жълтини не се зан

share

Депутатът от БСП Жельо Бойчев и народният представител от ГЕРБ Маноил Манев се изпокараха заради изтребителите „Грипен“, Цветан Цветанов и Румен Радев.

Манев информира, че никой освен БСП не коментира президента във връзка с темата с изтребителите. По думите му, левите нарочно вкарват Радев в един скандал. В отговор на това Бойчев заяви, че изобщо не е така и поясни, че се разиграва в момента театър от ГЕРБ и управляващите не харесват, че страната има президент с мнение.

„ГЕРБ няма никакъв проблем с това да се изясняват факти и обстоятелства около нещо, което струва милиарди“, заяви Манев и добави: „В ПП ГЕРБ свещени крави няма, всичко се слага на масата и се проверява“. „ПП ГЕРБ и нейните представители не коментираме личностни нападки, жълтини и неща, които нямат отношение към страната. Ние се занимаваме с политики и няма да коментираме неща, казани след изтърване на нечии нерви“, каза Маноил Манев и поясни, че лично това Бойко Борисов вчера го е помолил да го каже в ефира на Нова телевизия.

Водещи новини

Още новини