Депутат от БСП: Безделието стана дневен ред на ГЕРБ

Канал 3
share

Причините за исканата оставка бяха ясно изказани от нашата председателка г-жа Нинова. Г-н Главчев допусна грозни обиди към мен и моите колеги. Г-н Главчев позволи да се урони престижа на Народното събрание. Това каза Димитър Данчев от БСП в предаването "Офанзива" по Канал 3.

Не съм разговарял с колегите от "Воля". Нямам представа защо подкрепиха нашето искане за оставка на председателя на Народното събрание. Всяка партия в НС иска да се чувства важна. Всички се срещаме с избирателите ни и всички ни критикуват затова, че не сме приели един закон, заяви Данчев.

Г-н Главчев в заключителното си изказване говореше за театър в Народното събрание, от това стана ясно, че от ГЕРБ имат различни сценарии. Това безделие, което се налага като дневен ред, вероятно е част от този сценарий, посочи социалистът.

Това правителство няма да изкара целия си мандат. Самият факт, че те нямат законодателна инициатива, а чакат Министерски съвет да внесе законопроекти, показва, че те гледат с кратък хоризонт, категоричен бе Данчев.

Водещи новини

Още новини