Вижте новата работа на вицепрезидента Маргарита Попова

Novini.bg
share

Само ден след напускането на президентството, вицепрезидентът Маргарита Попова намери ново поприще. Тя стана зам.-председател и главен секретар на Българската стопанска камара (БСК).

Официалната новина е качена на сайта на БСК, а в съобщението се казва следното: "В качеството си на зам.-председател, г-жа Попова ще отговаря за правната инфраструктура (вкл. Арбитражния съд на БСК) и международната дейност на БСК".

БСП има и нов  заместник-главен секретар в лицето на Добри Митрев. Той ще отговаря за контактите с членовете на БСК, както и за административното обслужване на камарата. Досегашният главен секретар Петър Денев става заместник-председател на БСК с ресори „Малки и средни предприятия“, „Връзки с университетите“ и „Външноикономическо сътрудничество“.

Името на Маргарита Попова до последно бе спрягано за служебен премиер. Самата тя отрече информацията. Съставът на новото служебно правителство трябва да стане ясно днес. Огнян Герджиков, бившият председател на парламента, е другото име, което се спряга в публичното пространство за служебен министър-председател.

Водещи новини

Още новини