Вигенин: Спрете агонията и да вървим към бързи избори

Булфото (архив)
share

Опитваме се да мобилизираме цялата левица преди изборите. Да поканим отново в БСП всички, които са напуснали, но виждат промяна и искат да се върнат. Това е идеята на днешното решение” .

Така бившият министър на външните работи Кристиан Вигенин коментира апелът на лидера на БСП Корнелия Нинова към бившите членове на столетницата за завръщане в редиците на партията. Коментарът Вигенин направи в предаването ”Офанзива” по Канал 3.

Кристиан Вигенин обаче не е убеден, че бившите членове на левицата Татяна Дончева и Георги Първанов биха се върнали и дали биха били приети отново. ”Може би, ако се извинят на БСП за това, което направиха на БСП”, каза той, но уточни, че няма такива очаквания.

”БСП е партията ядро на лявото”, категоричен бе Вигенин.

”Бавенето от страна на Плевнелиев е, за да даде време на това правителство да залага капани на следващото. Не е редно! Нека Борисов спре да си промения мнението от вчера за днес”, призова червеният депутат.

”В последната година виждахме колко трудно се формираха мнозинствата в парламента. Те съзадаха впечатление за безпринципност. Тази агония трябва да спре! Нека прекратят тази мъка и да вървим към бързи избори”, призова той.

”БСП е във възход и има всички шансове да спечели следващите избори”, заключи той.

Водещи новини

Още новини