Цветан Цветанов е уверен, че ГЕРБ ще спечелят изборите: Разумът ще надделее

share

"Ако ГЕРБ загубят изборите отиваме на предсрочни такива. Това е ясно. Виждам как са изнервени нашите опоненти, но аз смятам, че Цачева ще победи. Те искат да всеят напрежение у нас. Но ГЕРБ има предел. ГЕРБ ще направи своето предложение днес, и утре ще гласуваме отпадане на 35 секции за гласуване. Това заяви в ефира на БТВ Цветан Цветанов.

"Една кампания винаги води до нервност", добави още той.

"Народното събрание не е разпуснато. Голямата по обем работа, която се върши в парламента първо минава в комисиите и след това отива в пленарна зала. Ние трябва да работим само и единствено за обществения интерес", категоричен е Цветанов.

"Отпадат ограниченията с до 35 секции, това е предложението ни. Когато има много хора, които искат да упражнят своя вот, да могат да го направят. Трябва да се съобразим с желанието на всички хора, които искат да дадат своя глас. Ще има активно гласуване и в квадратчета "не подкрепям никого", отговори той.

"Винаги трябва да бъдем обърнати към дясната политика, затова мисля, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-добрият избор. Мисля, че разумът ще надделее и правителството ще продължи да съществува и ГЕРБ ще спечелят изборите", добави още Цветанов.

Водещи новини

Още новини