Георги Марков: Браво на Борисов! Орбан знае как се защитават граници

share

Браво на Бойко Борисов, че кани Виктор Орбан в България. Той е човекът, който знае как се защитава граница, как се защитава християнското, животът и здравето на гражданите. Това заяви в ефира на БТВ Георги Марков, бивш конституционен съдия.

"Орбан е голям държавник. Люксембург трябва да са по-ниски от тревата, когато говорят за него. Той има пет деца от съпругата си, а премиерът на Люксембург има мъж за съпруга", каза още той.

"Няма бежанци, има нарушаване на суверинитет. Ако те наистина са бежанци - да отидат на ГПП и да кажат от къде са и от какво са разпресирани. Тези хора си преминават кой от където иска без паспорти и с оръжие. Орбан брани границите си. Те колят християнски свещеник в християнски храм. Тези хора доведоха изнасилвания, кланета и взривове в Европа", категоричен е Марков.

По думите му, ако националиститеските партия са на власт - тогава хората, които изнасилват и се бият добре, ще правят деца на жените си и ще се борят за държавата си. "Евала на Борисов, че каза, че няма да кацне нито един самолет с бежанци. Българинът е беден, но има чувство за чест и той ще излезе, ако изнасилват девойка на "Лъвов мост". На срещата в Братислава ще има разрив. Надявам се, че Орбан ще търси подкрепа от нашия премиер и че ще я получи. Необходима е европейска армия. Европа ще се промени", прогнозира той.

Според него Ципрас е атеист и пуска да си ходят бежанците където искат, но ние не сме атеистичен народ.

Водещи новини

Още новини