Кутев се пошегува: Скандалът между Манолова и Данаилов ни е добре дошъл

share

"От 25 години нищо не се променя в политиката, ако можех, щях да сменя професията си. Това, което се случва между Мая Манолова е Стефан Данаилов е страхотен пиар ход според мен. И когато напрежението ескалира, става страшно. Смятам, че Мая няма да бъде кандидат за президент, защото това е твърде отговорна задача.

Това заяви в ефира на Нова тв Татяна Буруджиева.

"Не мога да ви кажа кой ще е кандидатът на БСП. Ще има битка, това е ясно. Вижте какво се случва в САЩ. Аз ще работя с БСП за най-добрата такава кандидатура", сподели Антон Кутев.

"В президентски избори трябва да привлечеш на своя страна милион и половина избиратели минимум. Всяка партийна кандидатура има повече предимства особено за първи тур. Затова, ако е независим кандидат, се прави пиар кампания преди това", обясни още Буруджиева.

"Кандидатурата на Мая Манолова е ограничена навън, а тази на генерал Радев навътре. Ако в събота се убедим, че той е подходящата кандидатура, съм сигурен, че всички ще се съберем около това решение", смята Кутев. И допълни, че Манолова е разумна жена и няма да разцепи коалицията. В събота на пленума окончателно ще се реши кой ще се бори за спечелване на изборите.

"Истината е, че БСП така беше изчезнала от медийното пространство, че този скандал в момента между Мая Манолова и Стефан Данаилов, ни е добре дошъл", пошегува се Антон Кутев.

Водещи новини

Още новини