Бъчварова: От кухнята мирише, защото някой иска да дестабилизира държавата (видео)

share

"Няма причина днес да не проверим кой е бил на един протест, който не е бил разрешен", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Тя поясни, че никой няма да бъде уволнен.

Тя поясни, че е имало опити за провокации по време на полицейските протести и в момента се уточнява кои са провокаторите. "Можем само да гадаем каква е била целта и какви са били мотивите", поясни Бъчварова.

Вътрешният министър отново съобщи, че не е била информирана за исканите промени от министъра на финансите Владислав Горанов, но поясни, че не смята постъпката му за опит тя да бъде подхлъзната. Бъчварова отказа да коментира подробности от кухнята и напомни, че на Горанов изобщо не му е лесно. А във връзка с твърдението, че от кухнята мирише, тя каза, че има заинтересовани за дестабилизация.

На въпрос дали има приятелски огън в ГЕРБ, Румяна Бъчварова отговори, че не може в момента да коментира това, защото не е усетила подобни неща.

Вицепремиерът е категоричен, че са нужни промени в МВР, но заяви, че реформи не се правят с рязане на определен брой хора.

Водещи новини

Още новини