"Атака" стартира инициатива за вот на недоверие към кабинета "Борисов 2" заради

Булфото
share

Партия "Атака" стартира инициатива за вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов за провала на вътрешното министерство, изразяващ се в несправяне с безконтролното и незаконното нахлуване на мигранти в страната ни.

"Искането ни се намира в парламентарната стая. Приканваме народните представители от всички парламентарни групи, да подкрепят искането ни", заявиха от "Атака".

"Сегашното правителство на Република България се провали в политиката си спрямо нелегалните мигранти, нахлуващи в България. То води политика на делегитимация на държавната граница, която ще има за последица само едно – нарушаване на териториалната цялост на държавата в резултат на ислямски сепаратизъм, подмяна на държавотворния християнски народ – българите, с радикализирани ислямски маси от Близкия изток и Африка, които със съдействието на дирекциите „Миграция“ и „Гранична полиция“ на МВР и Държавната агенция за бежанците биват внасяни в страната с правно и фактически несъстоятелната и невярната квалификация „бежанци“.

В обобщение, правителството на Република България е самото генератор на заплахи за националната сигурност и териториалната цялост на България и трябва незабавно да напусне изпълнителната власт, ако искаме България да остане на политическата карта на света", твърдят от "Атака".

Водещи новини

Още новини