Николай Колев-Босия и Велизар Енчев поискаха арест за Бойко Борисов (видео)

Булфото
share

За тези 25 години имаме най-зависимото правителство. Изпълнява се всичко, което кажат началниците от Брюксел и най-вече Ангела Меркел. България има сбъркана геополитическа ориентация.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия независимият депутат Велизар Енчев. Моят идол Алексис Ципрас показа как може да се казва "не" и да се отстоява националния интерес. Цветан Цветанов заяви преди 10 дни, че в България никой не може да си позволи да следва политиката на Ципрас, защото това е опасно за демокрацията. Това е обида за демокрацията., категоричен беше Енчев.

Заедно с него гост в студиото беше и писателят Николай Колев-Босия. Нашите политици нямат душа или си я забравят във вкъщи. При нас нещата са сбъркани още от самото начало. Аз имам кауза и се боря за нея. Аз искам незабавно да се арестуват хора от министерството на транспорта, начело с министъра и неговия началник Бойко Борисов, защото те са организирана престъпна група. Те се занимават с продажбата на шофьорски книжки и по този начин са виновни за смъртта на хиляди българи по пътищата. Борисов прикрива министъра си. Тази престъпна група изкарва по 25 млн. лева на година. Ще продължа да мятам домати по парламента, закани се Босия.

Водещи новини

Още новини