ГЕРБ с позитивна кампания за изборите. "Стабилна България - време е", обяви Цветанов (виде

Булфото Архив
share

Днес ще обявим предизборния си щаб, както и слоганът на кампанията. Залагаме на позитивна кампания и отговорна кампания. Хаосът в страната трябва да бъде предотвратен. Кампанията ни ще се осъществява лице в лице с нашите симпатизанти. Няма да залагаме на популизма, както при другите партии. Нашата кампания няма да бъде компроматна, а честна. Убедени сме, че когато залагаш на нереалистичните политики това води до краткосрочен ефект и не е полезно за българските граждани. Това каза Цветан Цветанов на пресконференцията по повод представянето на предизборния си слоган.

Кампанията ни ще бъде една от най-ясно изразените. Предизборната ни кампания ще се открие на 7 септември в Зала "Арена Армеец".

Трябва да се направи разграничаване от безотговорното управление, което наблюдаваме и отговорността. ГЕРБ участва самостоятелно и всички внушения, които се правят в публичното пространство са безпочвени. Готови сме за диалог за подкрепа на нашите реални политики. Най-важното, за да има ефект от новия кабинет, е да има висока избирателна активност.

На първо място се обръщаме към бъдещия министър на вътрешните работи, нека премахне загражденията около Народното събрание.

Румяна Бъчварова, Цветомир Паунов, Георги Георгиев, Симеон Велков ще са част от екипа на Цветан Цветанов в предизборния щаб на ГЕРБ. 

За тази една година България загуби много - пари, време, доверие. Затова в предстоящата кампания България трябва да чуе истината. ГЕРБ няма да използва компромати, тролове, черен пр. Българските граждани имат нужда от доверие и това е целта ни - да спечелим доверието им. Това заяви Елен Герджиков. Той беше категоричен, че високата избирателна активност е задължителна, за да даде легитимност на новото управление, именно заради това ГЕРБ ще направи кампания за повишаване на избирателната активност. В нея ще участват и граждански организации.

Целта ни е България да върви към растеж. Предстои ни изключително важен избори, който е съдбовен. Време е да заменим безотговорността с отговорност, задкулисието с прозрачността. Слоганът на ГЕРБ за предстоящите избори е: "Стабилна България - време е".

От ГЕРБ призоваха останалите политически сили за една честна и прозрачна кампания. Те призоваха и гражданите да не допускат злоупотреби.

Водещи новини

Още новини