САЩ удължават живота на кабинета? (видео)

share

Съмнения за задкулисно управление изрази в сутрешния блок на Нова телевизия Румен Петков от АБВ.

Дали Орешарски не беше говорител на „Позитано” вчера, запита Румен Петков. Ако тези тримата конгресмени са били на обяд с ключови фактори от „Позитано” и са договорили три неща – това правителство да остане, докато срине „Южен поток”, докато направи необратим незаконния 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй и докато не направи необратим процеса с купуване на американска ескадрила. Този слугинаж ще ни загроби икономически, заяви Петков. Той цитира заместник-министъра на околната среда Чавдар Георгиев, който още миналата година му казал, че това правителство няма да реализира нито един проект, свързан с Русия.

Това е част от задкулисието, когато без мандат двама депутати или двама министри се срещат с група американски сенатори. Орешарски я направи в кабинета си, което е върхът на унижението, въпреки че той отдавна е ударил тавана, заяви Петков.

Поведението на Станишев е неадекватно. Имаме изборен резултат, с който БСП претърпя поредната си катастрофа, а анализът беше правен цели 11 дни. Не може да си си готов да се целуваш по улиците, а след това да не носиш отговорност, каза Румен Петков, визирайки миналогодишната целувка на Орлов мост между лидерите на БСП и ДПС.

Водещи новини

Още новини