"Ние свалихме имунитета, Вие кога", питат от "Атака" президента

Булфото
share

На влизане в пленарна зала на парламента държавният глава Росен Плевнелиев бе посрещнат от цялата парламентарна група на "Атака", които държаха плакати с надпис „Ние свалихме имунитета, Вие кога?“, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, днес в Народното събрание президентът прави обръщение към нацията за ситуацията в страната и резултатите от проведените от него политически консултации с политическите партии.

Дори и по време на обръщението на Плевнелиев обаче атакистите продължиха да държат лозунгите в знак на несъгласие с него.

След края на президентското обръщение в кулоарите на парламента, пред журналисти, лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обясни поведението на хората му в пленарна зала. „Ние зададохме един културен въпрос - „Ти кога ще го направиш?“", посочи той.

„Това е един сериозен въпрос, който задаваме на президента от много дълго време. Много пъти сме сигнализирали, че срещу президента има сигнали и редица факти, които трябва да бъдат разследвани. Това може да стане единствено, ако той си даде своя имунитет, както ние направихме“, категоричен бе лидерът на националистите.

Водещи новини

Още новини