Кольо Колев: Цветанов е като голям гноен цирей на челото на ГЕРБ

share

В реакцията на ГЕРБ за Цветанов има известна театралност и подготвеност. Тя беше задължителна, защото тази фигура в партията е толкова остро нападана. Това заяви политологът Румяна Коларова в сутрешния блок на БТВ.

Истината е, че ГЕРБ няма проблеми с Цветанов. Това е проблем на обществото и на останалите политически партии в комуникацията им с ГЕРБ. Това, което видяхме на този конгрес, е една голяма пудра, каза социологът Кольо Колев. Той добави, че зрителите сигурно не знаят, че има пъпка на челото, но тя е скрита с пудра от гримьорите на телевизията, а ГЕРБ имат на челото си голям гноен цирей и той се казва Цветан Цветанов.

Коларова добави, че гнойният цирей на челото им не е само един. По думите й изключително добър ход от страна на партията на Борисов е да сложи до Цветанов двама успешни кметове като Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. Това можеш да си го сложиш като брошка, защото, да припомня, че Стефан Софиянски разби СДС, каза още тя.

Политоложката заяви, че България не си решава проблемите. Мая Манолова реши, че ще направи 100% нов Изборен кодекс, което е немислимо в този формат на правителството. Тя блокира изборното законодателство, каза още Коларова. По думите й, когато си тотално немощен да отговориш на очакванията на хората да правиш скандал, издава невъзможността на БСП и ДПС да променят нещата.

Социологът е на мнение, че неразумно и глупаво се пипа с мръсни лапи, там където не трябва да се пипа, а именно вади се етническата карта.

Водещи новини

Още новини