ГЕРБ за Петното: Ситуацията е "Крадеца вика: Дръжте крадеца!"

share

ГЕРБ водим разговори с всички партньори в център - дясно, с които имаме общи цели, оставка на правителството, нови парламентарни избори и образуване на управление, съставено от честни и почтени хора, които да се радват на голяма обществена подкрепа, и да могат да водят България в правилната посока. Това каза на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев.

След това Главчев даде думата на Евгени Михайлов от Движение „22 септември”, за да обясни какви срещи и разговори са провеждали с ГЕРБ. Евгени Михайлов заяви: „Когато се създадохме, тръгнахме с идеята, че това е едно патриотично движение с ясна антикомунистическа насоченост".

Много ясно е кой се среща с Петното и цялата ситуация прилича на "Крадеца вика: "Дръжте крадеца!". Има данни, че Бисер Миланов е издирван от месец юли миналата година, но не е арестуван, защото не е намерен на адреса му, а през това време ходи в МС, среща се с премиера Орешарски, с Мая Манолова, обсъждаха Изборния кодекс, заяви Главчев, предаде репортер на Novini.bg.

Караqнчева заяви, че с това се цели да се измести общественото внимание, за да не се води дебат по предложението на президента Плевнелиев. И двамата категорично отказаха да коментират твърденията за среща между Миланов и Бойко Борисов и дали на тази среща лидерът на ГЕРб е дал 12 000 лева на Петното. Герберистите бяха категорични, че не знаят за подобна среща.

Водещи новини

Още новини