Депутат от "Атака": Само Сидеров може да разнищи Борисов

share

След като от ГЕРБ поискаха оставката на Волен Сидеров като председател Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси в Народното събрание, Димитър Димов коментира, че това се прави тъй като Сидеров е единственият човек, който може да попречи и да разнищи Бойко Борисов. Той подчерта, че лидерът на ГЕРБ е трябвало да се яви за изслушване пред тази комисия, а сега те му искат оставката, предаде репортер на Novini.bg.

По думите му интересно е защо Борисов е изхарчил 34 млн. лева за "Авиоотряд 28", а не защо Волен и депутатите му ходят в Куба с лични средства.

На въпрос за снимките от екскурзиите на Сидеров, Димов коментира, че  не е ясно колко са достоверни появилите се снимки в публичното пространство.

По-нелицеприятна е снимката на Борисов, прегърнат с Реджеп Ердоган. "Защото нали преди два дни знаете какво обяви Ердоган за Тракия", попита той.

Попитан дали управляващите искат да изместят "Атака" от НС с друга политическа сила, както заяви Бойко Борисов, Димов отговори, че Борисов не трябва да е толкова загрижен и да не би това да му е казано от Доган в Сарайте.

"Атака" не ползват партийната си субсидия, тя отива за социални отряди. По думите му те помагат на бедни и болни хора, но това никой не го отбелязва.

Водещи новини

Още новини